Dagens...

Dagens bild:


Dagens låt:


..

ska ta en tupplur....


:)

Heej bloggen, nu har jag precis kommit hem från centrumet, jag köpte bara ett tap thigts. men dom va fina. Nu ska jag snart äta lite är skit hungrig åt bara en macka till frulle. Jag ska sen lägga in dagens bild och låt.


sticker nu

Hej bloggen och alla läsare, förlåt för dålig uppdatering men jag hade inte tillgång till data hemma hos thea. Iallafall vi hade super duper kul fast vi somna jätte tidigt typ vid 2 ? och sen idag satt vi i hennes garderob och flumma haha. Nu är jag hemma och fixar mig lite ska möta ebba om några minuter, vi ska dra till fryshuset och kolla på en skola, våran kompis hanna ska sjunga där med några till ;)
skriver när jag kommer hem pussar och kramar / Renee <3
förlåt för att jag inte lägger in någon bild men det får bli ikväll .

.



Heej bloggen vaknade nyss, men jag har bråttom så jag måste dra uppdaterar när jag kommer hem. puss / sophi


så j*vla söt


/ sophi


Läskigt grym låt


BETYGET



Jag såg inte båda, kanske ser den andra i morgon :) / sophi


<3

HEEJ bloggen tänkte lägga upp dagens låt och bild :) jag kanske inte uppdaterar så mycke i kväll för jag ska ju mysa och kolla på film, men bloggar när jag hinner, puss.

Dagens bild:


Dagens låt:


sover hos thea inatt .

Hej, det är Renée här. resten av den hära dagen kommer jag inte vara så uppdaterad, för jag ska sova hos min kompis Thea med ebba ;) aja det blev ett snabbt inlägg. puss

Renée här nu

Hejhej bloggen nu är det Renée, som sagt vi ska börja blogga igen och jag och sophi kommer  såklart försöka uppdatera så mycket som helst :) Igår sov jag hos hanna med sophi och kajsa och vi hade jätte roligt, jag och sophi vara vakna längst och vi hade faktisk skit roligt. aja nu ska jag inte göra ett för långt inlägg, skriver ett strax. puss ;)

Filmtime




I kväll så ska jag se på dessa filmer hoppas dom är bra har sett lite av flickan som lekte med elden och den värkar riktigt bra, Men vi får se hur många betyg jag ger dom sen puss / sophi


vi börjar blogga igen

Heej, nu är det dags för oss att börja blogg igen i alla fall jag men renee börjar nog också, Vi kommer skriva om våra dagar och om nästan allt hoppas ni får en bra läs stund när ni komme in hära :)


RSS 2.0